top of page

Päänsärky ja tinnitus

Ewe, tinnitus

Lääkäri ei osannut hoitaa äkillisesti alkanutta tinnitustani, ja sukulaisen suosittelemana hakeuduin Kimmon vastaanotolle. Yllätyksekseni ensimmäisillä hoitokerroilla poistuivat ahdistusoireina vuosia pitämäni sydämentykytykset ja hengenahdistus, myös näköhäiriöt, närästys ja Tietzen-kivut ovat mennyttä elämää. Hoitosarjan jälkeen tinnitus loppui. En ollut osannut yhdistää oireitani kroonistuneisiin niska-hartiaseudun ja rintarangan jumeihin. Vahva suositus kaikille edellä mainituista epämääräisistä oireista kärsiville!

LaskimoPuristus

Anu, päänsärky

Ensimmäinen kerta kiropraktikkohoidossa. Iso kiitos Kimmolle ammattitaitoisesta hoidosta. Jo ensimmäisen kerran jälkeen oli paljon kevyempi olo ja päänsärky hävinnyt😊. Suosittelen!

emännän kyhmy

Ella, niskakipu

Hakeuduin vastaanotolle niska- ja kyynärpääkivun vuoksi. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen olo oli kuin valot olisi syttyneet päälle ja ajatus kirkastui, upea fiilis! Tuntui että sain 5cm lisää pituutta ja hyvässä ryhdissä seisominen on helppoa - jotain rangassa suoristui siis heti. Kimmo osaa asiansa ja tietää mitä tekee joten jännittäminenkin oli turhaa. Takana nyt tehokas sarja hoitoja ja kivut on historiaa🙌 Tyytyväisenä suosittelen, kumpa olisin tajunnut aiemmin hakeutua juuri tänne vaivoineni.

Iskias

Pernilla, selkäkipu iskias

Toimistotyöntekijänä niska ja selkä ei ollut parhaassa kunnossa, ja viime syksynä niska meni lukkoon ja en pystynyt tekemään juuri mitään. Niska- ja selkäkivut saatiin kuriin vain muutamalla hoitokerralla ja säännöllisin hoitoin vältän kivuliat sairaslomat ja pystyn tekemään vaikka mitä!

kylkikipu

Mika, välilevytyrä

Hoito ammattitaitoista ja huolehtivaista. Kun Kimmolle kertoo mikä vaivaa, niin hän tietää heti mitä tehdä ja aina on auttanut. Tulee paljon istuttua työn takia ja alaselkä on kovilla, siihen saanut helpotusta hoidon ansiosta. Välilevyn pullistuma niskassa on kiusannut myös, lääkäreiltä sain lääkkeitä, Kimmolta hoitoa ja paraneminen alkoi, ja joka kerran jälkeen helpotti. Nykyään käyn säännöllisesti. Suosittelen kaikille vaikka vaivoja ei olisikaan!

Nikama konsultaatio

Sirke, käsikipu

Olen käynyt kiropraktikolla säännöllisesti kohta kaksi vuotta. Ongelmani on ollut oikea käsi ja sen liikkeet. Käsi puutui nopeasti esim kynän pitämisestä kädessä, kirjoittaminen kynällä oli lähes mahdotonta. Pikku hiljaa kiropratikko on käsitellyt ongelmakohtia ja käsi on alkanut toimia kivuttomasti. Särkylääkkeitä en ole käteni takia enää joutunut käyttämään. Suosittelen kiropratikon hoitoa.

bottom of page